18 Mart 2020 Çarşamba

Geciktirici Kremler





Günümüzde cinsel ürün piyasası çokça geniştir. Geciktirici ürünler arasında da ciddi anlamda bir çeşitlilik bulunmaktadır. Bu ürünler arasında ki en etkili ürünlerden birisi de geciktirici kremlerdir. Geciktirici kremler çokça küçümsense de etkili hiç de küçümsenebilecek gibi değildir. Son zamanlar da geciktirici kremlerin kullanımı ciddi anlamda artmaktadır. Geciktirici kremlerin içerisinde ciddi afrodizyaklar bulunmaktadır.

Bu afrodizyaklar dan en önemlileri, ginseng özü, azgın teke otu, keçiboynuzu, epimedyum gibi maddeler bulunmaktadır. Geciktirici kremler erken boşalamaya neden olan enzimleri bloke etmektedir. Penis kısa süreli bir uyuşmaya neden olmakta ve spermlerin erken bir şekilde ortaya çıkmasına engel olmaktadır. Geciktirici kremler içinde de bugün birçok marka bulunmaktadır. Viga 50000, eros krem, Aurex Delay gibi krem markları en fazla bilinen ve en çok kullanılan krem markalarıdır.

Geciktirici kremler etkileri


Geciktirici kremler etkileriile birçok kullanıcı erkeği mutlu etmeye devam etmektedir. Geciktirici kremlerin etkisi ilk önce penise sonra ise beynedir. Geciktirici krem, penisi güçlendirir ve onu besler. Bu bakımdan incelendiğinde harika ürünlerdir. Çünkü penisi çokça canlı ve hareketli hale getirirler. Bu kremlerin içerisinde bulunan afrodizyaklar cinsel isteği maksimize etmekte ve libido artışına neden olmaktadır. Bu cinsel istek artışı sayesinde erkek cinsel ilişkide çokça konsantre halde olmaktadır. Geciktirici kremler bilimsel anlamda Fosfodiesteraz 5 inhibitörü olarak adlandırılmaktadır.  Bu kremler gerçekten de harika ve etkileyici ürünlerdir. Kesinlikle bir tane almalı ve cinsel mutluluğunu zirvelere çıkarmalısınız.

Geciktirici kremler kullanımı


Geciktirici kremler kullanımı ile çokça pratik ürünlerdir. Cinsel ilişkiden 10-15 dakika önce kullanılmalı ve penisin sap kısmına güzelce yedirilmelidir. Cinsel ilişkiye ön sevişme yapılarak başlanmalıdır. Penis bu sürede erekte hale gelecek ve kendisini cinsel ilişkiye hazırlayacaktır. Günlük kullanımları fazla kaçırılmamalıdır. Yüksek tansiyon ve kalp hastaları geciktirici kremleri kullanırken çokça dikkatli olmalıdır. Geciktirici kremler kısa süreli bir peniste uyuşma etkisi yaratabilmektedir. Penisin ucuna bu ürünlerden kesinlikle sürülmemelidir. Geciktirici krem tüm etkileri, yan etkileri ve kullanımı ile harika ürünlerdir. Onu tercih etmemek kesinlikle büyük bir hata olur.

Ereksiyonu Arttırmanın 3 yolu



Eğer ereksiyon sorunu yaşıyorsanız ereksiyonu arttırmanın 3 yolu başlıklı okumanız gerekecek. Burada önemli 3 yoldan bahsedeceğiz. İlk yolumuz son zamanlar da çokça ünlü olan cinsel terapi yoludur. Bir cinsel terapiste gidebilir ve ereksiyon sorununa neden olan psikolojik ve mental kaynaklara ulaşabilirsiniz. Cinsel sağaltım gerçekten d çokça başvurulan bir yoldur. Bu yol dışında ikinci rol olarak bitkisel ürünlerdir. Epimedyumlu macun gibi birçok doğal ürün piyasada bulunmaktadır.

Siz evde bitkiler ve kürlerle bir karışım hazırlayabilirseniz. 3. yol ise içerisinde Tadalafil, sildenafil, Verdanafil etken maddeleri olan cinsel ürünle tercih etmek ve satın almaktır. Bu cinsle ürüneler gerçekten de cinsel sorunların en büyük düşmanlarıdır. Kamagra jel , Vega, Degra, Sildegra gibi cinsel ürünler penise giden kanı arttırmakta ve penisi sürekli olarak, gece boyunca erekte etmektedir.

Ereksiyon hapları


Ereksiyon hapları ereksiyon sorunu yaşayan erkeklerin bilmesi gereken ve hatta kullanması gereken haplardır. Vega 100, Levitra, Degra, süper Kamagra jelly gibi haplar ereksiyon hapları olarak piyasada çokça satılmaktadır Ereksiyon hapları kan dolaşımını hızlandırır ve kalkmayan penisi gece boyunca kaldırır. Pensi bu haplar sayesinde daha aktif, daha enerjik, daha güçlü bir hale gelir. Bunun dışında erken boşalma gibi bir sorununuz varsa ereksiyon hapları bu soruna da iyi gelmektedir. Bu bakımdan ereksiyon hapları çok boyutlu ürünlerdir. Bu hapların libidoyu ve testosteron hormonunu salgılattığını da unutmamak gerekir.

Diğer ereksiyon ürünleri


Ereksiyon hapları dışında hap şekilden olamayan ama etkili birer sertleştirici işlevi gören birçok ürün vardır. Kamagra bunlardan biridir. Kamagra bir jeldir ve herhangi bir alkolsüz içeceğe karıştırılarak kullanılır. Aynı şekilde eros krem de bu ereksiyon ürünlerinden biridir. Stag 9000 ve Delay 48000 gibi ürünler geciktirici olarak bilinse de sertleştirici etkileri de bulunmaktadır. Aynı şekilde titan jel bir büyütücü olarak bilinse de bir sertleştiricidir de aynı zamanda. Ereksiyona yardımcı olan ürünler içerisinde ise afrodizyak etkili kahveleri ve çikolataları sayabiliriz. Bu diğer ereksiyon ürünleri gerçekten de harika ürünlerdir. Sitemiz üzerinden onlara size uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.