13 Mart 2020 Cuma

Cinsel Gücü Artıran Bitkiler ve Besinler






Erkekler de ve kadınlarda etkili afrodizyak bitkiler başta cinsel isteksizlik olmak üzere iktidarsızlık, erken boşalma ve birçok cinsel sağlık sorununa iyi gelmektedir. Peki, bu cinsel gücü artıran bitkiler ve besinler hangileridir.

Erkeklerde birçok vücut fonksiyonunu düzenleyen ve aynı zamanda cinsel güç artırıcı besinlerin başında günümüzde birçok ilaç içerisinde de etken madde olarak kullanılan ginseng gelmektedir. 

Ginseng tohumu, kökü ve yaprağı tamamen afrodizyak özler içermekte vücut direnç sistemini güçlendirmekle beraber içerisinde bulunan b 12 vitamininin bol oluşu sayesinde damarlarda kan akışını hızlandırır ve ereksiyon problemi olan erkeklerde çok etkili bir ereksiyon sağlayıcı ilaçlar olarak işlev görür.

Cinsel güç artırıcı bitkisel arasında en meşhur olanlarından bir diğeri epimedium dur. Epimedium yüksek derecede afrodizyak etkiye sahiptir. Keçiboynuzu bir diğer doğal afrodizyak üründür. 6- 7 adet keçi boynuzunu bir kapta kaynatıp sabah suyunu içtiğinizde ya da normal olarak yediğinizde güçlü afrodizyak etkisi sizi hayrete düşürecektir. Keçi boynuzu pekmezi de erkeklerde ve kadınlarda cinsel gücü arttırmak için etkili cinsel ilaçlar ve doğal yöntemlerden biridir.

Bilinen ve her iki cins içinde etkili doğal afrodizyak besinler arasında nar önemli bir yer teşkil eder. Nar içeriğinde ki d vitamini ile mükemmel bir direnç arttırıcıdır. Kivi afrodizyak olarak son derece etkin bir içeriğe sahip bitkidir. Düzenli tüketimi cinsel sorunların giderilmesinde son derece etkindir. Muz aşırı kilo problemi olan kişilere tavsiye edilmemekle beraber liftli bir gıda olması bakımından hem doyurucu hem de afrodizyak etki sunan doğal meyvedir.

Cinsel Gücü Artırmak İçin Doğru Beslenme


Cinsel isteğinde ya da cinsel gücünde azalma olan bireyler üzerinde yapılan araştırmalar bu kişilerin aşırı stresli düzensiz beslenen ve protein-vitamin ağırlıklı beslenmeyi tercih etmeyen kişilerden olduğu belirlenmiştir. Aşırı sigara içen kadın ya da erkek, alkol kullanımı, hareketsizlik gibi etkenler insanlarda cinsel istek azalmasına neden olabilir.

Cinsel işlev bozukluklarının engellenmesi için vitamin ve mineral değerleri yüksek meyve – sebze ağırlıklı doğal beslenme yöntemleri ile sağlıklı beslenen düzenli egzersiz yapan, yağlı ve tuzlu hazır gıdalardan uzak duran sigara ve alkole mesafeli yaklaşan kişilerin cinsel sorunlarla daha geç karşılaşması doğal olacaktır. Cinsel sorunlar artık aşılamaz bir durum değildir bu tip durumlarda çözüm için geliştirilen birçok güvenilir cinsel takviye ürünleri yardım sağlayacaktır. Sağlıklı günleriniz olması ümidiyle.

Cinsel İstek Artışı İçin Ne Yapılmalı



Biyolojik etkenler nedeniyle çoğunlukla bayanlar tarafından, cinsel istek artışı için ne yapılmalı sorusu sorulmaktadır. Çünkü, bayanlar erkeklere oranla çok daha fazla cinsel isteksizlik ve cinsel soğukluk sorunları ile karşılaşmaktadır.

Kadının, cinsel birleşim sırasında aldığı önemli görev düşünüldüğünde, cinsel isteksizlik hali cinsel yaşam kalitesini neredeyse sıfır noktasına çekmektedir. Çünkü, şehvetli ve arzulu olmayan bir bayanla cinsel birleşimden alınabilecek haz ve keyif nerdeyse kaybolmakta ve bu nedenle, insan hayatı çok daha zora girebilmektedir. Hal böyle olunca, cinsel istek artışı için ne yapılmalı konusu, çok büyük önem kazanmaktadır.

Peki, cinsel istek artışı için ne yapılmalı? İlk olarak kadın azdırıcılar konusunda bilinçli olmak gerekmektedir. Çünkü kadın azdırıcılar, kadının libido seviyesine artırarak, kadını çok daha şehvetli ve arzulu bir hale getirmektedir. Hal böyle olunca, kadın her açıdan bir cinsel birleşime hazır hale gelmekte ve bir cinsel birleşimden alınabilecek haz ve keyif en tepe noktaya ulaşmaktadır.

Cinsel isteksizlik artışı için ne yapılmalı konusunda görüldüğü üzere kadın azdırıcılar tavsiye edilmektedir. Ayrıca, yapılan araştırmalar da kadın azdırıcıların yüzde yüz başarı gösterdiğini ve kadını çok kısa bir sürede, neredeyse bir cinsel birleşime aç hale getirdiğini bize göstermektedir.

Online ecza sitelerinden ve eczanelerden bu tür kadın azdırıcılar ise rahatlıkla temin edilebilmektedir. Kadın azdırıcılar ise bayan azdırıcı damlalar, bayan azdırıcı tozlar, kadın azdırıcı haplar gibi birçok çeşit halinde piyasada bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.