10 Mart 2020 Salı

Afrodizyak etkili Uyarıcı kahve





Artık cinsel ürün piyasası yaratıcılıkta sınır tanımamaktadır. Öyle ki artık piyasada afrodizyak etkili uyarıcı kahve bile bulunabilmektedir. Bu uyarıcı kahveler unisex ürünlerdir. Zaten birçok araştırma kahvenin kendisinin bir afrodizyak olduğunu ortaya koymaktadır. Bilim dünyasında kafeinin cinsel isteği ve enerjiyi arttırdığına dair birçok makale okuyabilirsiniz. Bununa beraber bu uyarıcı kahvelerin içerisinde birçok afrodizyak etkili bitkisel ürün bulunmaktadır. Azgın teke otu, keçiboynuzu, ginseng özü, epimedyum gibi bitkisel ürünler uyarıcı kahvelerin içinde bulunmaktadır. Uyarıcı kahveler doğrudan kana karışmakta ve her iki tarafta da cinsel uyarılmaya neden olmaktadır. Çünkü libido algılanmasını sağlamakta ve bu da cinsel isteği arttırmaktadır. Bu kahvelerin düşük dozları dahi harika etkilere neden olabilmektedir.

Uyarıcı kahve yararları


Uyarıcı kahve yararları ile birçok kullanıcı kadın ve erkeği mutlu etmeye devam etmektedir. Bu ürünler sadece cinsel isteği artırmakla kalmamakta, cinsel enerjiyi de maksimize etmektedir. Yapılan araştırmalara kahvelerin testosteron ve östrojen hormonunu arttırdığı görülmüştür. Bu bakımdan uyarıcı kahvelerin içtikten sonra her iki tarafta adeta bir kalan dönüşecektir. Bu açıdan incelendiğinde bu uyarıcı kahveler bir cinsel sağlık ürünleri performans ürünüdür. Bu kahveler penisi de erekte etmekte ve bu Ereksiyonu belirli bir süre uzatmaktadır. Bu da kahvelerin çok güzel bir özelliğidir. Penisiniz uyarıcı kahve sayesinde harika bir gece yaşayacak ve sizi cinsel ilişki sırasında zevkin zirvelerine çıkaracaktır. Kısacası uyarıcı kahveler çok güçlü afrodizyaklardır.

Uyarıcı kahve yan etkileri ve kullanımı


Uyarıcı kahvelerin herhangi bir yan etkisinin olduğu görülmemiştir. Ancak alkolle beraber alındığında baş ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı, bulanık görme gibi problemlere yol açtığı birçok kullanıcı tarafından dile getirilmiştir. Uyarıcı kahvelerin içerisinde çokça kafein bulunduğundan dolayı kahvenin fazlasının da zararlı olduğunu belirtelim. Bu kahveler cinsel ilişkiden 10- 15 dakika önce içilmeli ve ön sevişme ile cinsel ilişkiye hazırlık yapılmalıdır. Kahveler bazen piyasada aromalarla beraber satılmaktadır. Bu aromalar genellikle afrodizyak etkili aromalardır. Kahveler sanıldığından çok daha güçlü ürünlerdir. Dilerseniz kahveleri çikolata ile de kullanabilirsiniz. Cinsel istek arttırıcı çikolatalar da piyasada çokça bulunmaktadır ve kahve ile çikolata iyi birer ikili olabilmektedir.

Bayan cinsel istek artıran şeyler



Günümüzde sadece erkeklerde değil kadınlarda da cinsel isteksizlik sorunu gözükmektedir. Bunun birçok sebebi vardır. Toplumsal baskılar, stres, kaygı, endişe, konsantrasyon eksikliği, cinsel özgüvensizlik gibi nedenlerden dolayı kadınlar da cinsel isteksizlik görülebilmektedir. Bu durum her iki tarafı da yani hem kadını hem de erkeği rahatsız edebilmektedir. Piyasada da bayan cinsel istek artırıcı şeyler çokça bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi bayan azdırıcı haptır. Piyasada pembe Vega olarak bilinmektedir. Bu hapların dışında bayan istek artırıcı çikolata, cinsel istek artırıcı çikolata, istek artırıcı damla gibi ürünler de istek artırıcı ürünler bulunmaktadır. Bu damlalar çokça önemlidir. Çünkü bu damlalar kadın da çok güçlü bir cinsel istek ve cinsel enerji artışına neden olmaktadır. Gerçekten de azdırıcı damlalar harika etkileri olan ürünlerdir.

Cinsle istek artıran haplar


Bugün piyasa da cinsle istek artıran haplar çokça popülerdir. Bu haplar pembe viagra olarak bilinmektedir. Bunlardan en önemlisi Lady Era denen haplardır. Bu hapların en büyük etkisi beynedir. Bu bayan azdırıcı haplar beyne doğrudan cinsel mesajlar gönderir ve beyin vücudu uyarmaya başlar. Aslında bu hapların tüm etkisi burada başlamaktadır. Bu hapların tek etkisi cinsel istek arttırması değildir. Kadın bu haplar sayesinde çok güçlü bir cinsel enerji kazanmaktadır. Bu cinsel enerji sayesinde sabahlara kadar sürecek olan bir cinsel ilişki garanti gibidir. Bu haplar alkolle beraber kullanılmaması gereken haplar dandır. Bunu kesinlikle bilmek durumundasınız.

Cinsel istek artıran damlalar


Piyasa da Potioon damla, Green Temptation bayan azdırıcı damla gibi çeşitleri bulunan damlalar harika etkileri olan ürünlerdendir. Bu nedenle bu ürünleri haplardan sonra bir alt başlık olarak anlatmayı uygun buluyoruz. Bu damlaların içerisinde çok güçlü afrodizyaklar bulunmaktadır. Bu damlalar herhangi bir suya 4- 6 damla kadar damlatıldığın da harika etkileri hemen ortaya çıkmaktadır. Ancak bu damlaların alkolle kullanımı problem yaratabilmektedir. Günlük belirli bir dozun kesinlikle aşılmaması gerekir. Bu damlalar gerçekten harika istek arttırıcılardır. Yüksek tansiyon hastalarını veya kalp hastalarının bu damlaları kullanması pek de tavsiye edilmemektedir. Bu damlaları kullandığınızda cinsel hayatınızın baştan aşağıya değiştiğini görecek ve bundan haz büyük bir haz alacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.