27 Ocak 2023 Cuma

Cinsel İsteksizlik nasıl Geçer

 


Cinsel isteksizlik ilişkilerdeki en sorunlu durumdur. Çiftlerden biri cinsel ilişki isterken diğerinin istememesi, sorunlu bir gecenin başlangıcı olur. İstemeyerek girilen bir ilişki ise iki tarafa da zevk vermeyen bir durumdur. Bu şekilde yaşanan ilişkilerde kavgalar, küskünlükler hatta boşanmalara kadar giden bir süreç ortaya çıkabilir. Cinsel isteksizlik nasıl geçer sorusunda öncelikli cevap cinsel isteksizliğe neden olan faktörlerin saptanmasıyla başlanmalıdır. Cinsel sağlık ürünleri ilk akla gelen yöntemlerdir.

Yoğun iş temposu, günlük sıkıntılar, moral bozukluğu, partner uyumsuzluğu gibi nedenlerden dolayı görülen cinsel isteksizlik kolayca tedavi edilmekte ve sorun ortadan kaldırılmaktadır. Fakat daha büyük cinsel sorunlar yaşayanlar ise kesinlikle uzman görüşüne başvurmaları gerekmektedir.

·        Uyarıcı haplar

·        Azdırıcı damlalar

·        Azdırıcı kremler

·        Azdırıcı spreyler

·        Azdırıcı kahve, çikolata ve parfüm ürünleri

Cinsel İsteksizlik İsteyince Geçer

Bayan azdırıcı damla ürünleri cinsel isteksizlik sorununda kullanılan yöntemlerin başında gelmektedir. Bir psikolog tedavisine başvurup da cinsel isteksizlik nasıl geçer sorusunu yönelttiğinizde farklı mekânlar ve tatiller önerecektir. Daha heyecanlı ve fantezili ilişkiler tavsiye edecektir. Fakat bunlara imkânınız yoksa Sağlık Bakanlığı onaylı tamamen doğal ve bitkisel bayan azdırıcı hap gibi ürünler kullanarak da bu sorunu aşabilirsiniz. Tansiyon ve şeker hastalarının kullanması doktor gözetiminde olmak şartıyla mümkündür. Fakat bu tür ürünler kesinlikle alkollü içecekleri ile birlikte alınmamalıdır. 18 yaşından küçük bireylerin kullanması ise cinsel sağlık açısından ve etik kurallar gereği yasaklanmıştır.

Bayanları Azdıran Parfümler

Girdiğiniz her ortamda bütün gözlerin sizin üstünüzde olmasını sağlayan bir tek neden var; o da bayanları azdıran parfümler kullanıyor olmanızdır. İçindeki cinsel dürtüyü etkileyen ana bileşeni sayesinde ortama kısa sürede yayılan bu parfümler sizi bir anda ilgi odağı yapabilir. Bütün gözlerin üzerinde olmasından rahatsızlık duymuyorsanız tam size göre bir parfüm. Solunum yoluyla burun kanallarından geçen azdırıcı etki kadınların merkezi sinir sistemlerini harekete geçirerek sonu mutlu biten geceler hazırlayabilir. Vücuda teması konusunda hiçbir yan etkisi olamayan bu parfümler sıkıldıktan sonra birkaç gün etkisini devam ettirmektedir. Direk olarak fizyolojik etki yaptığı için bu ürünlerden etkilenmeyecek hiçbir kadın yoktur.

Bayanları azdıran parfümler piyasaya çıkmadan önce birçok testten geçirilir. Testlerden % 100 başarı sağlayan ürünler satışa çıkarılır. Tarım bakanlığı tarafından izinleri verilen ürünlerin hiçbir etkisi yoktur. Bu parfümlerin ülkemizde son yıllarda satışı bir hayli fazla olmaktadır. Bir ürünün çok satılması demek işe yaradığını ve kullanıcısını memnun ettiği anlamına gelmektedir. Bu ürünleri alırken dikkat etmeniz gereken nokta ürünlerin kaçak olmamasıdır. Azdıran parfüm diye şişenin içinde boş su almak da var. O yüzden kalitesinden emin olduğunuz büyük bir firmadan alışveriş yapmanızda yarar var. Bayanları azdıran parfümlerin bir tek yan etkisi vardır; o da diğer erkeklerdir, bu kadar çok bayanın gözü sizin üzerinizdeyken kıskanç erkeklere dikkat edin.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.