25 Ocak 2023 Çarşamba

Cinsel Gücü Arttıran Haplar

 


Günümüzde bazı erkeklerde cinsel problemler bulunabilir. Bunlardan biri de cinsel performans yetersizliğidir. Bu yetersizliğin temelinde birçok problem yatabilir. Bunlar psikolojik etmenler ve sağlıksal sorunların neden olduğu etmenlerdir. Cinsel gücü arttıran haplar en çok etrcih edilen oldukça etkili cinsel sağlık ürünleri arasındadır.

Psikolojik Etkenler

Bu etmenler, insanların cinselliğe olan önyargılarından kaynaklanan etmenlerdir. Sağdan soldan duyduğu abartılı hikâyelerinin etkisinde kalan gençler kendilerini yetersiz görebilmektedir. Bunun haricinde cinsel ilişki sırasında aşırı heyecan ve strese bağlı yetersizlikler de olabilir.

Sağlık Sorunlarından Kaynaklı Etkenler

Bu etmenler psikolojik sorunlara göre daha ciddi yaklaşılması gereken etmenler olarak bilinmelidir. Çünkü psikolojik etmenler doğru yönlendirilme ve bazı takviyelerle aşılabilir. Sağlık sorunlarından kaynaklı etmenler de bir takım yollarla aşılabilir ancak biraz daha zaman isteyen konulardır.

Genel Olarak

Sorunun kaynağı ne olursa olsun uzman görüşünden faydalanmak gerekir. Örneğin cinsel yetersizlik nedeniyle doktora başvurduğunuzda cinsel gücü arttıran haplar önerilebilir. Bu haplar kan dolaşımını hızlandırarak erkeklerde tam ereksiyona olanak sağlayan haplardır. Bazıları 24 saat bazıları 48 saat ereksiyon garantisi vermektedir.56 saat ereksiyon sağlayan haplar da mevcuttur. Ancak bunları insanlar, sırf fantezi olsun ya da yeni arayışlar içinde olmaları sebebiyle kullanmamaktadır.

Örneğin sağlıklı bir erkek, bu haplardan kullanırsa, kimyasal takviye aldığı için ereksiyon süresi daha uzun süreli olacaktır. Bunları alışkanlık haline getirdiğinde ise normal zamanlarda kendini yetersiz hissedebilmektedir. Özet olarak cinsel gücü arttıran haplar gerektiğinde, doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır.

Cinsel Gücü Arttıran Kremler

Cinsel problemler her zaman herkesin başına gelmektedir. Cinsel problemle karşılaşıldığında öncelikli olarak yapılması gereken davranış, alanında uzman bir doktora başvurmaktadır. Çünkü bu problemlerin nedenleri kişiden kişiye göre değişebilmektedir. Bazı insanlarda bazı yöntemler olumlu sonuç verirken, bir takım insanlarda sonuç vermeyebilir. Örneğin sorununuz isteğiniz seviye de olmayan cinsel performans yetersizliği ise cinsel gücü arttıran kremler işinize yarayabilir. Sorununuzun kaynağı psikolojik etmenler ise işe yarama ihtimali yüksektir ancak sorununuzun kaynağı daha detaylı ve derinlerde yatan sebepler ise faydalı olmama ihtimali de vardır.

Nasıl Kullanılır

Bu kremler birleşenleri sayesinde ereksiyon süresini uzatan ve bazılarında bulunan geciktirici etkisi sayesinde, cinsel birleşme süresini uzatmaya yarayan ürünlerdir. Bu ürünler harici olarak organ üzerine sürülmesi suretiyle kullanılır. Krem kullanımından sonra kan dolaşımının hızlanmasıyla ortalama 10 k. İçersin de tam olarak ereksiyon sağlar. Geciktirici etkisi sayesinde ise erkeğin daha geç boşalmasını sağlayarak dolaylı olarak cinsel gücü arttırır. Ancak bu güç aklınıza, fiziki güç olarak gelmesin. Fiziki gücü arttırıcı ürünler de vardır ancak cinsel gücü arttıran kremler, fiziki gücünüze bir etkisi olmayacaktır. Sadece eskisine göre daha uzun ereksiyon ve daha uzun bir cinsel ilişki vaat etmektedir. Ancak bunu vaat eden her ürüne yönelmemeniz gerekir. Unutmamanız gereken ilk şart doktor muayenesidir. Belki de bu tür ürünlere ihtiyacınız yoktur bile. Önce emin olmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.