9 Şubat 2023 Perşembe

Porcodile Geciktirici Sprey

 


Cinsel ilişkilerde yaşanan erken boşalmalar çiftlerin en büyük sorunudur. Bu yüzden biten evlilikler dahi olmaktadır. Mutlu aile tablosunun renkleri cinsellikle çizilmektedir. İlişki sonrasında mahcup olan kırılan erkekler ve onları teselli etmeye çalışan kadınları. Artık konuşacağınız süreyi ilişkiye ayırabilirsiniz. Çünkü tüm dünyada marka ürün olan Porcodile geciktirici sprey imdada yetişiyor.

Sağlık bakanlığı onayı bulunan ve her türlü teste tabi tutularak girdiği bütün testlerden başarılı bir şekilde çıkmış cinsel sağlık ürünleri kullanmamanızı gerektirecek hiçbir neden bulunmamaktadır.

Erken Kelimesini Cinsel Hayatınızdan Çıkarın

Porcodile geciktirici sprey;

·        Erkeklerdeki erken boşalma sorununa kökten çözümdür.

·        Cinsel birleşmeden 15-20 dakika önce penise püskürtün.

·        Penisin baş bölümüne masaj yaparak uygulayın

·        Çok fazla miktarda sıkmaya gerek yoktur. En fazla iki kere sıkmak yeterli olacaktır

·        İçindeki koruyucu maddeler penis derisi üzerinde bakım işlemi yapacaktır.

·        İçerisinde bulunan bitkisel yağlar ve vitaminler sayesinde cilde parlaklık verecektir.

Piyasada satılan bu tür ürünler arasında hatırı sayılır bir marka kalitesine sahip Porcodile geciktirici sprey çiftler arasındaki cinsel ilişkileri düzeltiyor. Sadece Türkiye’de değil dünyada da en çok tercih edilen cinsel ürün olma unvanını koruyan porcodile sprey erken boşalma sorununa çare olduğu ölçüde cinsel haz duymanıza ve cinsel istekte artışa da yardımcı olacaktır. Fakat oral seksten önce ağız ve dudak bölgesinde uyuşma yapacağı için kesinlikle penisin sabunlu suyla yıkanması önerilir.

Procomil Sprey

Dünya üzerinde gelişmiş bir marka olarak, erken boşalma problemlerine büyük bir çözüm getirmektedir. Procomil Sprey cinsel birliktelik sırasında daha ilk dakikalarda, partnerini orgazm edemeyerek boşalan erkekler için birebir üründür. Gecikme süresini uzatarak, cinsel birlikteliğin özel anını uzatmaktadır. Bu sayede özel bir gece, an ve cinsel yaşam daha etkili bir şekilde sürdürülmüş olmaktadır. Geciktirici hap kullanmak istemeyenler için kaliteli bir alternatif geciktirici üründür.

Procomil Sprey cinsel organların tahriş olmasını engeller. Sadece erkek uygulamış olsa da Procomil spreyin içerisinde bulunan E vitamini, tahriş ve kızarıklıkları önlemektedir. Hem kadının genital bölgesi için hem de erkeğin cinsel organı için oldukça etkili olarak tahriş ve acı hissini de ortadan kaldırmaktadır. Bir erkek Procomil spreyi cinsel birliktelik yaşanmadan öncesinde kullanabilir, ardından uzun süren bir cinsel performans, partnerin memnuiyet yüz ifadesiyle ve erkeğin kendine olan güvenin yerine oturması ile sağlanmış olmaktadır.

Geciktirici Sprey Yan Etkileri

Procomil spreyin yan etkisi yoktur fakat bir erkeğin cinsel organına sadece 1 veya 2 kez sıkması önerilmektedir. Penis üzerindeki hassas olan noktalara ve boşalma hissini çağrıştıran yüzeye, cinsel ilişkiden 5 dakika önce sıkılması etkisini yüksek derecede göstermesini sağlayacaktır. Güven açısından üretim sırasında GMP denetlenmesi kullanan ve Alman ilaç kanunlarına göre üretimi yapılan Procomil spreyi, yan etkisi ve zararları olmadan kullanabilirsiniz. Böylece erken boşalma sorununuz ortadan kalkmış olur ve uzun süren bir cinsel ilişki sizin için hayal değil, gerçeğe dönüşür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.