14 Şubat 2020 Cuma

Genital Bölge Temizliği

                                           


Kadınlar için en büyük sıkıntılardan birisi genital bölgede meydana gelen vajinal akıntı ve hoş olmayan istenmeyen kokulardır. Genital bölge temizliği için özel tasarlanmış ürünler sayesinde hem vajinal akıntı veya vajinal kaşıntının tedavi edilmesi ve giderilmesi mümkündür. Özel olarak geliştirilen tamamen hikyenik  vajinal bölge temizliği şampuanları ve diğer temizlik ürünleri sayesinde genital bölgede ne istenmeyen koku nede akıntıya canınızı sıkmaya gerek kalmayacak. 

Kategorimizde genital bölge temizliği ile ilgili pratik kullanım için cinsel sağlık ürünleri özel mendiller, şampuanlar ve tedavi ürünlerine en uygun fiyatlardan ulaşıp ürünleri inceleyebilir, en avantajlı fiyat ve teslimat koşulları ile kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Artık istenmeyen kötü kokulara elveda tertemiz ve kokulardan akıntıdan arınmış bir temizlik sizleri bekliyor.

Vajina Daraltıcı Kremler

Kadınların özellikle doğum yaptıktan sonra karşılaştığı en büyük sorunlardan biri olan vajina bollaşması, doğum yaptıktan sonra gerçekleşen cinsel birleşmelerde kendisini göstermektedir. Bu durum her iki taraf içinde cinsel isteksizliğe kadar gidebilecek bir sorundur. Vajinada meydana gelen sarkma, genişleme, sıkılığının azalması, vajina duvarlarının gevşemesi, esnekliğin azalması gibi durumlarda ilişkide his kaybı yaşanmaktadır. Bu sorun özellikle kadınlarda estetiksel sorunlara dönüşmekte ve hemen hemen tüm kadınlarda özgüven problemi oluşturmaktadır.

Tabii ki sadece doğum ile alakalı olmayan bazı vajinal şekilsizliklerde mevcuttur. Bu durum tıpkı erkeklerin penis boyu takıntısı gibi kadınlarda psikolojik rahatsızlıklar, orgazm olamama, cinsel ilişkiden haz alamama gibi durumları beraberinde getirecektir. Bu durumun önüne ameliyat ile geçmek mümkün olduğu gibi, bazı vajinal egzersizler ve vajina daraltıcı ürünler kullanarak da ameliyatsız bir şekilde bu durumdan kurtulmak mümkündür.

Vajina daraltıcı ürünlerin başında, vajina daraltıcı kremler gelmektedir. Bu kremlerin uygulaması kolay ve yan etkisi bulunmamaktadır. İçerik olarak bitki özlerinden oluşan vajina daraltıcı kremler, genelde direk genital bölge çevresine uygulanmakta olup, sıkılaştırma işlemini hızla gerçekleştirmektedir. Sadece vajina sıkılaştırma işlemi ile kalmayıp, vajinada kayganlığı sağlayıp hem kadının hem de erkeğin cinsel birleşmeden daha fazla haz almalarını sağlamaktadır.

Vajina daraltıcı kremler hiçbir şekilde yan etki bırakmayacağı gibi, kalıntı bırakmaz, acı ve yanma hissi oluşturmaz. İçerdiği özel bitki karışımı ile güvenle kullanılabilecek bir cinsel sağlık ürünüdür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.